Πιτσαρία στην Αθήνα

pizzaΠιτσαρία στην Αθήνα

Αναζητάτε μια πιτσαρία στην Αθήνα όπου να καλύπτει τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις; Πραγματικά, είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε μια αξιόλογη,οικονομική και με πάνω απ’όλα φρέσκα υλικά, πιτσαρία. Η έρευνα που θα κάνετε θα σας πάρει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να επιλέξετε την πιτσρία εκείνη που ανταποκρίνεται στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες πάνω στο γρήγορο φαγητό.
Σ’αυτό το άρθρο θα διαβάσετε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει μια πιτσαρία στην Αθήνα ώστε να την επιλέξετε και να μπορέσετε να απολαύσετε το γεύμα σας – είτε στο χώρο εργασίας είτε στο σπίτι σας.

Ποιότητα α’ υλών

Οι α’ ύλες παντού, σε όλα τα επισιτικά καταστήματα, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Μπορεί να διαθέτουμε τα καλύτερα μηχανήματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση τους καλύτερους ξύλινους φούρνους για ψήσιμο της πίτσας, όμως χωρίς τις κατάλληλες και φρέσκιες α’ ύλες, το αποτέλεσμα που θα βγάλουμε δεν θα είναι καθόλου καλό. Όλες οι α’ ύλες που συμμετέχουν στην παραγωγή πίτσας – από το ζυμάρι και το αλεύρι μέχρι την σάλτσα και τις πιπεριές, πρέπει να είναι διαλεχτά και πάνω απ’όλα φρέσκα μέχρι την στιγμή που θα ψηθούν.

Ποιότητα εξοπλισμού

Μια καλή πιτσαρία θα πρέπει να έχει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Ένας καλός ξυλόφουρνος θα αποδώσει το άριστο αποτέλεσμα κατά την διαδικασία του ψησίματος στην πίτσα. Μπορεί μια πιτσαρία στην Αθήνα να βγάζει ένα τέλειο αποτέλεσμα πίτσας σε συνδυασμό με τον ξυλόφουρνο και ενώ μια άλλη, με τα ίδια ακριβώς υλικά αλλά διαφορετικό εξοπλισμό, να παράγει ένα τελειώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η ποιότητα του εξοπλισμού.

Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση σε όλα τα καταστήματα είναι το παν. Τι να το κάνω εαν μπαίνω σε ένα μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι είναι χωρίς τη στοιχειώδη ευγένια; Τι να το κάνω εαν απουσιάζει το χαμόγελο; Έτσι λοιπόν η εξυπηρέτηση τόσο στο τηλεφωνικό κέντρο των παραγγελιών όσο και στους υπαλλήλους του delivery, πρέπει να είναι ύψιστης ποιότητας και άκρως επαγγελματική.
Στον τομέα της εξυπηρέτησης ανήκει και ο χρόνος της παράδοσης της πίτσας – δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να ξεπερνάει τον υποσχόμενο χρόνο!

Προσφορές

Τελευταία οι πιτσαρίες γεμίζουν τα φυλλάδιά τους με προσφορές. 2+1 δώρο, δώρο αναψυκτικά,κ.ο.κ. Μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές και κρίνετε εαν ανταποκρίνονται στη ποιότητα που ζητάτε. Καλές οι προσφορές, αλλά μην χάνουμε την ποιότητα για το κέρδος!

Η συγκεκριμένη πιτσαρία στον Γέρακα, προσφέρει όλα όσα έχουμε αναλύσει στο παρών άρθρο : ποιότητα α’ υλών, εξοπλισμού, εξυπηρέτηση και καλές τιμές σε σχέση πάντα με την ποιότητα.

Εαν από την άλλη εσείς θέλετε να δοκιμάσετε και να φτιάξετε μια σπιτική πίτσα, δείτε το παρακάτω βίντεο όπου αναλύει όλη την διαδικασία από την αρχή!